Om oss

Med över 10 års erfarenhet inom bartendering sitter vi på mycket bred och djup kunskap som vi gärna delar med oss av. Sammantaget har vi på Din Bar vunnit Årets Bartender två gånger, tagit VM-Guld i klassen After Dinner Cocktail och kammat hem en tredjeplats i IBA World Cocktail Championship. Vi levererar med andra ord kvalitet och kunskap i världsklass!

Vi har valt ut några av de bästa produkterna på marknaden för att du enkelt ska kunna ta fram den bästa cocktailen eller longdrinken. Dessutom erbjuder vi cocktailprovningar tillsammans med några av Sveriges bästa bartenders. Vi hyr även ut våra bartenders till ditt event. Hos oss kan du handla både som privatperson och som företag. Välkommen!


Tommi Komljenovic

Årets bartender 2019


 Mikael Berglund Hveem

Spritexpert

Har du en förfrågan eller vill du helt enkelt veta mer om vår verksamhet? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Våra tjänster

Din Bar arbetar med försäljning och distribution av några av de främsta produkterna och tjänsterna på marknaden. Vi sprider dessutom kunskap och skapar upplevelser till våra kunder genom att hålla workshops eller hjälpa till med barcatering vid fester. Välkommen att anlita oss för din tillställning eller beställ hem våra noga utvalda produkter för att skapa en magisk stund!